Начало Бокс Феновете останаха шокирани от външния вид на Винс МакМеън в Рияд (ВИДЕО)

Феновете останаха шокирани от външния вид на Винс МакМеън в Рияд (ВИДЕО)

Феновете останаха шокирани от външния вид на Винс МакМеън в Рияд (ВИДЕО)
0

Основателят на Световната кеч федерация – Винс МакМеън, предизвика куп реакции в социалните мрежи след появата си на боксовата гала в Рияд за битката между Тайсън Фюри и Франсис Нгану през изминалия уикенд.

78-годишният бизнесмен бе в компанията на „Гробаря“, като част от звездната делегация, поканена от Саудитска Арабия, за да присъства край ринга на най-голямото си събитие за годината.

МакМеън се появи с бастун, а външният му вид бе видимо състарен и изнемощял на фона на страхотната физика, която демонстрираше в WWE през годините. Освен това той бе боядисал косата и мустака си, което накара мнозина да заподозрaт, че и психическото му състояние е компрометирано, защото никога преди сивите му коси не са представлявали проблем.

@fahadalghamdi82 #riyadhseason #riyadhtiktokers #السعودية #الرياض #موسم_الرياض #FuryNgannou #BattleOfTheBaddest #explore #foryou #hasbulla #exprlore #tysonfury #wwe #wwe2k23 #wwetiktok #undertaker #vincemcmahon ♬ الصوت الأصلي – ★عَمَاَd★

Винс МакМеън имаше доста сериозни проблеми в собствената си компанията, след като прекара последните 2 години в съдебни дела заради обвиненията от борда на директорите в WWE, че е плащал тайно на бивши служителки в компанията, за да пазят тайната, че са имали любовна афера.

След това се състоя сливането с UFC, което също бе дълъг и изтощителен процес.

Всичко това несъмнено се е отразило на бизнесмена и напрежението е започнало да дава и физически отражения.