Начало Борба Гейбъл Стивсън отказва борбата за сметка на WWE

Гейбъл Стивсън отказва борбата за сметка на WWE

Гейбъл Стивсън отказва борбата за сметка на WWE
0

Гейбъл Стивсън разкри в социалните мрежи, че след спечелването на Олимпийските игри в Токио, той е обмислял възможност да влезе в Световната федерация по кеч (WWE). От известно време се говори, че той ще се оттегли от борбата за сметка на UFC или кеча, което личи и в неговите постове и коментари в социалните мрежи.

След Олимпийските игри обмислях да се оттегля от аматьорската борба и да намеря нов път, по който да поема (WWE). Някои хора ме питат „Как бихте могъл да преминете от спечелването на Олимпийски игри към към борбата в колежа?“ Просто трябва да продължиш да печелиш и да дадеш на хората последно добро шоу, което да гледат. Да вдъхновя децата, които гледат, че и те правят нещо специално в спорта борба, както се опитвам да правя аз. Тази събота ще се боря в последния си и първи домакински мач в кариерата си… Ще се видим там“, написа Стивсън в профила си в Instagram, визирайки американското студентско първенство по борба. Дали след това ще продължи с борбата или ще премине в развлекателния спорт, предстои да разберем!

Гейбъл Стивсън е роден на 31 май 2000 година и е първият олимпийски шампион в борбата, роден през 21 век. Той има общ баланс от 35 победи и 6 загуби в своята кариера.

Стивсън се намира в серия от 20 поредни успеха като последното му поражение датира от 11 август 2019 година – от узбека Касанбой Рахимов с 0:12 в схватката за златото на силния международен турнир „Медвед“.