Начало Бокс Франк Уорън даде за пример Тайсън Фюри в опит да мотивира и критикува Даниел Дубоа

Франк Уорън даде за пример Тайсън Фюри в опит да мотивира и критикува Даниел Дубоа

Франк Уорън даде за пример Тайсън Фюри в опит да мотивира и критикува Даниел Дубоа
0

Даниел Дубоа претърпя втората си кариерна загуба през миналия уикенд, когато бе нокаутиран в 9 рунд от Олександър Усик. Темата с ниския удар в петия рунд срещу украинеца продължава да се дъвче в социалните мрежи, а на този фон мениджърът на британеца – Франк Уорън, опита да мотивира своя боец, като в същото време го разкритикува за липсата на характер, когато трябваше да се изправи след втория си нокдаун преди отброяването до 10.

Той падна след два удара, който никой не очакваше, но бих искал да го видя как се изправя след тях. Е, той стана след първия нокдаун, но след втория ми се щеше също да се изправи. Случилото се в този рунд, промени цялата динамика на боя. В крайна сметка, ако искаш да си най-добрият, ще трябва да стиснеш зъби. Гледай видеото, в което Тайсън Фюри се изправи от пода, за да се върне в онзи мач, защото това трябва да правиш. И все пак това не променя факта, че решението в петия рунд бе 100% грешно“, каза Уорън пред iFL TV.

Преди битката в Полша имаше коментари най-вече от „острова“, според които „Динамита“ има една слабост в характера, която му пречи, за да надскача собствените си възможности. Това най-често отличава добрите от великите боксьори, защото всеки един шампион в кариерата си е имал куп ситуации, в които е изпадал в привидно непреодолима беда, но някак е намирал начин, за да се измъкне. Фюри имаше своя миг срещу Уайлдър и Джошуа стори същото срещу Кличко.