Начало Бокс Олександър Усик: Готов съм още утре за Тайсън Фюри (ВИДЕО)

Олександър Усик: Готов съм още утре за Тайсън Фюри (ВИДЕО)

Олександър Усик: Готов съм още утре за Тайсън Фюри (ВИДЕО)
0

Олександър Усик направи нова успешна защита на световните си пояси в тежка категория, като този път премина с нокаут през Даниел Дубоа в 9 рунд на битката им в Полша. След срещата украинецът обаче призна, че е готов за безспорната титла и то още на следващия ден, стига Тайсън Фюри най-накрая да се съгласи на двубой.

Готов съм още утре за Тайсън Фюри“, заяви категорично Усик по време на интервюто на сцената във Вроцлав.

Двамата прекараха около половин година в преговори, но в крайна сметка всичко пропадна след една поредица от публични изяви в социалните мрежи, в които условията по контракта бяха дискутирани пред широката публика.

В крайна сметка Усик се оттегли и трябваше да приеме задължителния претендент на WBA в лицето на Дубоа, докато Фюри проведе куп разговори с редица бойци от дивизията, но в крайна сметка реши да приеме предизвикателството на бившия шампион на UFC – Франсис Нгану, въпреки липсата на всякакъв опит от страна на камерунеца на професионалния боксов ринг.

Усик нокаутира подготвения за мръсни номера Дубоа

Олександър Усик заяви, че сега е време за почивка и възнамерява да го прекара със семейството си, а едва на по-късен етап ще седне, за да помисли върху следващия си ход.