Начало Бокс Франк Уорън: Фюри е шампионът на народа, чакаме Уайлдър в Лондон!

Франк Уорън: Фюри е шампионът на народа, чакаме Уайлдър в Лондон!

Франк Уорън: Фюри е шампионът на народа, чакаме Уайлдър в Лондон!
0

Промоутърът на Тайсън Фюри – Франк Уорън, обяви началото на преговорите за реванш между неговия клиент и Дионтей Уайлдър. Призна, че в договорите не е имало клауза за втори мач при равенство и изрази задоволство от формата на британеца:

„Мисля, че и те искат да има реванш. Поне така казаха. Шансът този път да сме на наша територия в Лондон е голям. Ще има 90 000 зрители на стадион „Уембли“. Тук вече говорим и за сериозни приходи. Би било добре да бъде през март или април“, започна Уорън.

„Казаха, че  „Фюри – Уайлдър“ няма да продава билети. Заявиха, че интересът ще е малък… е, прави ли бяха? Щяло да бъде скучна битка. Лудост! Това беше, може би, най-вълнуващият мач от „Ленъкс Люис – Витали Кличко“ през 2003″, твърди промоутърът.

„Работил съм с Майк Тайсън, с Франк Бруно. Сега Фюри е шампионът на народа.“

Припомняме, че дългоочакваната битка завърши наравно този уикенд. Двамата боксьори в тежка категория остават непобедени. Бронзовият бомбардировач свали 2 пъти на земята британския си съперник, но Фюри се „съживи от мъртвите“.

Преди това Циганският крал владееше положението и до преди 12-ия рунд по всичко изглеждаше, че той ще е новият световен шампион на WBC.

 

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.