Начало Бокс Франк Уорън обвини ESPN за пропадналия реванш

Франк Уорън обвини ESPN за пропадналия реванш

Франк Уорън обвини ESPN за пропадналия реванш
0

Франк Уорън, който е промоутър на бившия световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (27-0-1), метна цялата вина върху новия партньор на британеца – ESPN за това, че дългоочаквания реванш между Фюри и Дионтей Уайлдър (40-0-1) пропадна.

Както вече стана ясно, късно вчера „Кралят на циганите“ е уведомил Световния Боксов Съвет (WBC) за решението си да направи един „загряващ“ мач през лятото преди отново да срещне 33-годишния шампион на WBC.

Според Франк Уорън обаче, всичко е вървяло по план до момента, в който Фюри не се е присъединил към Боб Аръм и Top Rank.

„Ние не искахме така да се случат нещата. ESPN и Top Rank настояваха, че Тайсън трябва да остави този мач за по-късен етап и на първо време да се бие с няой друг в САЩ.

Изключително разочарован съм от така стеклите се обстоятелства, но няма какво да направя“, бяха думите на Уорън.

Шели Финкел, който е един от промоутърите на Уайлдър, също взе мнение по горещата тема:

„Получихме оферта от Top Rank, която бе за няколко срещи с участието на Дионтей. Което означаваше, че той вече ще стане собственост на Top Rank и ESPN. Също така имаше включен хонорар за мач с Фюри. Но ние нямахме такива намерения.

Бяхме готови да направим реванш, но те явно не бяха. Нямаше да има проблем да си сътрудничим с ESPN за реванша между двамата. Дори се обсъждаше трети двубой. Но предполагам сега не е подходящото време за тях“, бяха част от думите на Финкел.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.