Начало Бокс Фреди Роуч: Мани ще убие Броунър, залагайте си къщите

Фреди Роуч: Мани ще убие Броунър, залагайте си къщите

Фреди Роуч: Мани ще убие Броунър, залагайте си къщите
0

Треньорът на Мани Пакиао (60-7-2) и член на залата на славата – Фреди Роуч, заяви с голяма доза самочувствие и сигурност, че шампионът на WBA в полусредна категория ще защити без проблеми титлата си срещу Ейдриън Броунър (33-3-1) на 19 януари 2019 г.

„Мани ще го съсипе, може да си заложите къщите. Броунър се опитва да играе като Флойд Мейуедър-младши, но е много далеч от нивото му. Дори го имитира в дефанзивен план. Ейдриън е от типа боксьори, които могат да те накарат да изглеждаш лошо, затова Мани няма да го подцени.

Не съм говорил с Мани от срещата му с Джеф Хорн (2017 г.). За пръв път се видяхме преди две седмици, когато имаше пресконференция за двубоя му с Броънър.

От него зависи в каква степен ще съм замесен в двубоя. Аз все пак съм радостен от факта, че отново съм заедно с него“, отговори Роуч, запитан дали ще бъде в ъгъла на филипинеца, който след няколко дни навършва 40.

„Тук съм, за да му помогна по какъвто начин мога. Имаме общо 8 седмици за подготовка, което в никакъв случай не е малко. Не смятам, че ще има умора или каквито и да е проблеми“, завърши Роуч, който миналата събота бе в ъгъла на Тайсън Фюри.