Начало Бокс Кан предупреди Брук: Внимавай с Еди Хърн

Кан предупреди Брук: Внимавай с Еди Хърн

Кан предупреди Брук: Внимавай с Еди Хърн
0

След като Кел Брук (37-2-0) отправи сериозни критики към сънародника си Амир Кан (33-4-0) преди няколко дена, днес роденият в Болтън англичанин от пакистански произход отвърна на нападките.

До преди седмица сериозно се говореше за двубой между Кан и Брук през 2019 г., но 32-годишният Кан призна, че в момента се опитва да си осигури мач с шампиона на WBO в лека категория – Терънс Кроуфърд.

Тази вечер „Специалният“ се изправя срещу Майкъл Зерафа в Шефилд, а победителят ще стане претендент номер едно за титлата на WBA в супер полусредна категория.

twitter.com

Зерафа със сигурност не е от най-продаващите и известни имена и именно това притеснява Амир Кан, като според него повечето противници на Брук са от подобен ранг.

„Брук ще победи тази вечер, но той се бие срещу стриптизьор. Колко още подгряващи срещи му трябват, за да се изправи срещу мен?

Да видим колко е успял да съживи кариерата си и какво е останало в него. Мисля, че ще има два рунда в мача им.

Моето мнение е, че такива битки му носят повече вреди, отколкото ползи, защото се бие с бездарници и когато дойде времето за истински сблъсъци ще остане шокиран.

Моят въпрос към Брук е дали иска да се бие с мен заради историята или заради големия чек? Аз мисля, че е второто. Той не вярва, че може да ме победи. Имам чувството, че Еди го тласка към провал…един вид.

Намират му опоненти, които никой не знае и после идват истинските тестове и той неизбежно се проваля“, бяха част от думите на Кан, който няма да гледа на живо мача на Брук срещу Зерафа.