Начало Бокс Кел Брук: След като нокаутирам Кан, искам реванш с Ерол Спенс

Кел Брук: След като нокаутирам Кан, искам реванш с Ерол Спенс

Кел Брук: След като нокаутирам Кан, искам реванш с Ерол Спенс
0

Бившият световен шампион на IBF в полусредна категория – Кел Брук (37-2-0), изрази надежда, че след като се справи с бившия шампион в две дивизии – Амир Кан (33-4-0), то той ще получи така жадувания втори мач срещу настоящия световен шампион в полусредната дивизия – Ерол Спенс-младши (24-0-0).

На първо време, 32-годишният Брук ще трябва да спечели срещата си срещу Майкъл Зерафа (25-2-0), която ще се проведе в Шефилд на 8 декември.

twitter.com

Именно в родния си Шефилд Брук за последно стъпи между въжетата, когато на 3 март тази година победи Сергей Рабченко, за да грабне сребърната титла на WBC в полутежка категория.

„Ще бъде емоционална нощ, защото мисля, че това ще ми бъде последната битка в Шефилд. Надяваме се, че следващият мач ще бъде с Кан, а след като го нокаутирам искам реванш от Ерол Спенс-младши, а най-вероятно такъв мач ще се проведе в Щатите.

twitter.com

Има и други големи имена в полутежката категория – Шон Портър е шампион на WBC, Кийт Търман и Дани Гарсиа.

Но първо да победя Зерафа. Това е големият му шанс за скок в кариерата, но за негово съжаление ме среща в крайно неподходящ момент. Никога не съм се чувствал толкова сигурен и мобилизиран да спечеля“, заяви „Специалният“.