Начало ММА Дейна Уайт: Оскар де ла Оя е ши*ан наркоман

Дейна Уайт: Оскар де ла Оя е ши*ан наркоман

Дейна Уайт: Оскар де ла Оя е ши*ан наркоман
0

След като вчера Чел Сонен изказа възмущението си от провелата се среща между Тито Ортис и Чък Лидел през изминалата събота, днес и президентът на UFC – Дейна Уайт, стовари гнева си върху боксовият промоутър Оскар де ла Оя и пародията, която бившият боксьор успя да съчини миналия уикенд.

„Вижте, Чък е мой приятел и го обичам. Хората си мислят, че постоянно го обиждам и принизявам, но миналата седмица чух наркомана Оскар де ла Оя да казва, че не знам кога да кажа на бойците да се пенсионират.

Първо на първо, това се нарича приятелство, ши*ан наркоман такъв. С Чък сме приятели от 20 години и истината е, че той се пенсионира точно тогава, когато трябваше – преди 8 или 9 години.

Чък Лидел е на 50 и няма никаква работа да се бие с други хора. Чудя се как Атлетическата комисия на Калифорния е допуснала този мач да се проведе.

Чък остави голям отпечатък в спорта и като негов приятел твърдя, че всеки, който му се пише приятел и е присъствал на събитието, е пълен нещастник.

twitter.com

Проблемът на Чък е, че той обича да се бие. Знае само това. Но за всичко си има време и място. Бойните спортове са за младите. Не шиб*ният Оскар де ла Оя да му говори, че уважава бойците и ще им плати добре, а всъщност 5 от 14-те мача да са аматьорски и бойците да не получат и една стотинка.

Надявам се някой да накара Оскар да се завърне в бокса и да го нокаутират още в първия рунд, така както нокаутираха Чък“, изля яростта си ядосаният Дейна Уайт.