Начало ММА Дейна Уайт: Тито Ортис е най-тъпото същество на Земята

Дейна Уайт: Тито Ортис е най-тъпото същество на Земята

Дейна Уайт: Тито Ортис е най-тъпото същество на Земята
0

Бившият шампион на UFC и член на Залата на славата – Тито Ортис, стана жертва на сериозни обиди от страна на Дейна Уайт. Силният човек в организацията често е критикуван за ниското заплащане, което кара бойците да се състезават до завидна възраст.

Ето какво отвърна на Ортис и Оскар де ла Оя: 

„Тито Ортис е едно от най-глупавите същества на Земята. Ако съберем накуп всички хора, то Тито ще се отличи като най-големият тъпак от всички. Оскaр пък щял да ми срита задника на ринга. Знам го него. За пореден път доказва, че обича да гледа потни 50-годишни мъжаги да се бият“, изригна Дейна.

Преди няколко дни Де ла Оя предизвика Уайт на боксов двубой. „Ще имаш пет месеца да спреш зоба и ще имаш 20 килограма преимущество“, хвърли ръкавицата мексиканецът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.