Начало ММА Де ла Оя отговори на Уайт

Де ла Оя отговори на Уайт

Де ла Оя отговори на Уайт
0

Собственикът на „GoldenBoy Promotions“ – Оскар де ла Оя, не остана длъжен на Дейна Уайт и отвърна на тежките нападки, които президентът на UFC отправи по адрес на бившия боксьор.

Уайт не остана никак впечатлен от състоялото се през изминалия уикенд MMA събитие – Тито Ортис срещу Чък Лидел, което бе промотирано именно от Оскар де ла Оя и неговата мениджърска компания.

Уайт нарече Де ла Оя „ши*ан наркоман“ и го обвини в използване на имената на Чък Лидел и Ортис, а вчера американецът от мексикански произход пусна официално съобщение, с което да се защити и да налее още масло в огъня.

„Дейна е толкова малък и притеснен от нашия успех (визирайки новата услуга DAZN) и навлизането ни в смесените бойни спортове, че обсъжда остарели новини и се опитва да остане на повърхността. Боксът тотално го отритна. А сега ММА бойците осъзнават, че не е нужно да рискуват здравето си и Уайт да трупа състояние на техен гръб.

„Golden Boy“ и аз се в правилната посока и сме по-големи от всякога. По-добре за Дейна ще е да си затвори ши*аната уста и да помисли как да спаси компанията си“, гласи изявлението на Оскар де ла Оя.

Интересно е да се спомене, че докторите в Атлетическата комисия на Калифорния са отнели лиценза на Чък Лидел броени минути след края на двубоя му срещу Тито Ортис.