Начало Кикбокс и муай тай Антон Петров пред Boec.BG: Плановете ми са да пребия съперника

Антон Петров пред Boec.BG: Плановете ми са да пребия съперника

Антон Петров пред Boec.BG: Плановете ми са да пребия съперника
0

Световният шампион по муай тай – Антон Петров, говори дни преди първото издание на новата бойна верига „GRAND FIGHT ARENA”. На 1 декември в „Асикс Арена“ в София, Антон Петров ще се изправи срещу Пилао Сантана, като срещата ще е в стил К-1, до 67 кг.

Ето какво сподели и самият Антон Петров за читателите на Boec.BG:

Тони, радваме се, че отново ще имаме възможността да те наблюдаваме на живо в София. Тази година ще те видим за 3-ти път на живо в столицата. Има ли значение за теб дали ще се биеш в София или някъде другаде по света? 

Разбира се, да се бия в България и то в родния ми град за мен е удоволствие. Доста по-напрегнато ми е, защото много хора идват да ме подкрепят. Залогът е много голям, но си заслужава!

Как протича подготовката ти за този двубой? Имаше ли възможност да се възстановиш след кървавата битка със Севдалин Славов на 2-ри ноември?

След последния си двубой почивах 2 дни и започнах подготовка за следващия. За мен не беше тежък мач, почти не съм получавал удари.

facebook.com

Какво знаеш за опонента си „Pilao“ Santana? Имаш ли предварително изграден план за двубоя?

 За противника ми знам, че е доста опитен, има мачове в ММА, К1 и муай тай. Той се съгласи да се бие с мен по правилата на К1. За мен ще е доста по-различно, но ще се концентрирам и ще вляза в играта. Планът ми е да го пребия.

Какви са очакванията ти за представянето на родните ни бойци на „GRAND FIGHT ARENA“?

Очакванията ми за „GRAND FIGHT ARENA“ са големи. Организаторите са ми доста добри приятели и знам, че се стараят да направят всичко на най-високо ниво. Бойците са много добри, така че и битките ще са такива!

Какво следва за теб след този двубой? Ще те гледаме ли отново в GLORY?

Не искам да говоря за следващата година от сега. Имам по договор още 1 мач в GLORY. Миналият път не бях готов за този мач. Сега набрах скорост и може би скоро ще ме гледате там.