Начало Бокс Антъни Ярд: Вярвам във Фюри

Антъни Ярд: Вярвам във Фюри

Антъни Ярд: Вярвам във Фюри
0

Британският боксьор Антъни Ярд (17-0-0), сподели дни преди голямото събитие, че се надява и вярва във победата на сънародника си Тайсън Фюри (27-0-0).

twitter.com

27-годишният Ярд, който ще се боксира на файткартата на Уайлдър и Фюри е единственият боец, който 4 дни преди 1 декември все още не знае противника си.

Това обаче не изглежда да притеснява „Звяра“, който също като други специалисти и боксьори, даде мнението си за предстоящата битка между „Бронзовия бомбардировач“ и „Краля на циганите“:

„Ще бъде голяма битка. Естествено, аз ще подкрепям Фюри. Все пак е британец. А и миналото му е странно. Ако Фюри спечели този мач, той ще се запише със златни букви в историята. Той ще има най-феноменалната история изобщо.

Победи Кличко в Германия, когато никой не го беше побеждавал от над 10 години. Според мен Кличко загуби почти всички рундове. В Германия!

Не мога да кажа дали победа над Уайлдър ще бъде по-ценна от тази над Кличко, но Уайлдър е много опасен. Хората постоянно го упрекват за противниците му, но той е нокаутирал всеки един от тях. А това не става просто ей така.

Със сигурност ще му е трудно, но Фюри може да се справи. Вярвам в него“, сподели непобеденият англичанин.