Начало Събития Годишна церемония по награждаване на най-добрите спортисти в бойните изкуства „Златен пояс“ 2018

Годишна церемония по награждаване на най-добрите спортисти в бойните изкуства „Златен пояс“ 2018

Годишна церемония по награждаване на най-добрите спортисти в бойните изкуства „Златен пояс“ 2018
0

Годишна церемония по награждаване на най-добрите спортисти в бойните изкуства „Златен пояс“ 2018, която се организира от Националната асоциация по бойните спортове, ще се проведе на 1 декември от 17 часа в Sofia Event Center. Входът е свободен.

Наградите на Асоциацията се организират за пръв път у нас и целят да поставят под светлините на прожекторите най-добрите от света на бойните изкуства, които през годините са прославили страната ни с десетки, дори стотици медали от международни състезания и със страхотни прояви на спортен дух, дисциплина и талант.

За отличия се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията. По време на официалната церемония ще бъдат раздадени спортните „Оскари“ за 2018 г. в пет категории – „Най-добър спортист – мъж“, „Най-добър спортист – жена“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“, „Вярност на традициите“.

Паралелно с призовете, ще станете свидетели и на зрелищно шоу, демонстрации и хореографии по карате киокушин, кикбокс и муай тай, таекуондо ITF, джу джицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо и канадска борба. Церемонията ще продължи до 20:00ч. , а на петимата най-добри ще бъдат връчени статуетки „Златен пояс“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".