Начало Бокс Еди Хърн: Уайлдър-Фюри ще бъде отвратителен мач

Еди Хърн: Уайлдър-Фюри ще бъде отвратителен мач

Еди Хърн: Уайлдър-Фюри ще бъде отвратителен мач
0

Мениджърът на Антъни Джошуа- Еди Хърн, изрази интересно мнение преди може би най-чакания боксов мач на годината – този за световната титла на WBC в тежка категория между Дионтей Уайлдър (40-0-0) и Тайсън Фюри (27-0-0).

Преди близо месец „Кралят на циганите“ сподели, че Хърн, който в напоследък се е отнасял крайно неуважително към него, през изминалото лято е предложил оферта на Фюри да участва в мачове на „Matchroom boxing“.

Сега явно е ред отново на Хърн, според когото предстоящата битка между двамата непобедени боксьори ще бъде една от най-слабите:

Снимка: БТА

„Моето мнение е, че това ще бъде отвратителен мач и че Фюри ще бъде разкрит. Дори да спечели първите няколко рунда, не виждам как ще се опази от нокаут.

Вижте, нямам нищо лично против Тайсън. Той имаше сериозни проблеми и все пак успя да ги превъзмогне. Затова мога само и единствено да му отдам респект. Но не вярвам, че е готов за мача. Не вярвам, че ще издържи физически и силно ме съмнява да е подготвен за Уайлдър.

Да, Фюри ще прави своите си неща – ще го ядосва, ще го върти, ще го бута, ще се движи и после пак. И това може да му донесе точки, но рано или късно Дионтей ще го докопа и това ще означава края за Тайсън“, сподели английският бизнесмен.

В същото време е интересно да се припомни, че в договора между Уайлдър и Фюри има клауза за реванш и ако британецът спечели титлата на ч декември, то на 99% следващият мач на „Бронзовия бомбардировач“ няма да е с Джошуа, а ще бъде реванш с Фюри.