Начало Бокс Еди Хърн ще участва в търга за Уайлдър-Фюри II, ако се стигне дотам

Еди Хърн ще участва в търга за Уайлдър-Фюри II, ако се стигне дотам

Еди Хърн ще участва в търга за Уайлдър-Фюри II, ако се стигне дотам
1

Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн разкри, че със сигурност би се включил в търг за реванша между световния шампион на WBC – Дионтей Уайлдър и претендента Тайсън Фюри.

Снимка: БТА

Щабовете на „Бронзовия бомбардировач“ и „Краля на циганите“ трябва да се разберат до 5-ти февруари за провеждането на дългоочаквания реванш. В противен случай Световният боксов съвет ще назначи търг.

„Ако бях на тяхно място, а не вярвам Фюри да има договор с „BT Sport“ или Уайлдър да има контракт с „Showtime“, бих си казал „Майната му, нека има търг“.

Защо пък Еди Хърн да не направи нещо лудо? Защо „DAZN“ да не хвърли бомбата? Много ясно, че ще участвам, ако има търг, но подозирам, че ще се разберат преди това.

Няма да предлагаме повече от 60-40 (в полза на Джошуа) нито на Уайлдър, нито на Фюри. Ако Тайсън иска 50/50, това няма да стане сега.

Ако успее да спечели срещу Уайлдър, тогава има голям шанс да му предложим такава оферта.

Предчувствах, че ще предпочетат да направят реванш. Може да ме мразите, но трябва да признаете, че Уайлдър е далеч по-лесен противник за Тайсън“, бяха част от думите на Хърн, който в момента е в Ню Йорк за предстоящата галавечер на „DAZN“.