Начало Бокс Дейвид Хей: Дясната ръка на Уайлдър е като чук (ВИДЕО)

Дейвид Хей: Дясната ръка на Уайлдър е като чук (ВИДЕО)

Дейвид Хей: Дясната ръка на Уайлдър е като чук (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион в тежка категория – Дейвид Хей, говори за предстоящия сблъсък в тежката дивизия между шампиона на WBC – Дионтей Уайлдър (40-0-0) и Тайсън Фюри (27-0-0).

На въпрос какво мисли за откритите тренировки на двамата, които циркулират в интернет пространството, Хей отговори така:

„Няма как да си извадя генерални изводи от сесии с лапи. Но чух много позитивни неща за подготовката на Уайлдър. Познавам доста от спаринг партньорите на Уайлдър и всеи един от тях ми сподели, че в момента Дионтей е под пара и е готов за екшън. Това е неговият шанс да докаже, че е номер 1 в света.

Тайсън вече го е доказвал. Той отиде в Германия и победи не кой да е. Това се смяташе за невъзможно, но той го направи.

Следователно той е бил номер 1 в даден период. След това животът му се срути и изгуби поясите, но също така никой не е побеждавал Тайсън в професионален мач.

Надявам се да се върне към старата си форма отпреди три години, защото в момента се съмнявам да е на топ ниво, имайки предвид последните му два мача. Сефери и Пианета ще бъдат нокаутирани още в първия рунд от Уайлдър, докато Фюри не показа нищо кой знае какво срещу тях.

Няколко пъти съм правил спаринги с Дионтей и мога да ви кажа от първо лице, че никой не ме е удрял толкова силно като него. Без съмнение той има най-силния единичен удар. Общо взето, все едно някой ме удряше с чук, когато дясната му ръка ме намираше.

Надявам се, че защитата на Фюри ще е на ниво, защото с отклони назад няма да се получи“, сподели „Хеймейкърът“.