Начало Бокс Легендата Холифийлд за Усик: Този тип е най-добрият!
0

Легендата Холифийлд за Усик: Този тип е най-добрият!

Легендата Холифийлд за Усик: Този тип е най-добрият!
0

Легендарният Ивендър Холифийлд, който е бивш абсолютен шампион в полутежка и тежка категория, коментира украинеца Олександър Усик, който нокаутира Тони Белю и притежава всички пояси в полутежка категория.

“Усик завърши силно битката. Той се бие в някакъв по-спокоен стил, докато аз бях по-агресивен. Той се подготвя за 12 рунда, докато аз бях готов за 15. В битката Усик нанесе много единични удари, но не действаше толкова често с комбинации. Мисля, че ръцете ми са по-бързи от неговите.

Усик и Белю се биха повече на задния си крак, не работеха с комбинации и темпото в битката не беше особено високо. Докато аз бях гладиатор, който налагаше бързо темпо, оказваше натиск и работеше с много тежки комбинации. Бих се опитвал да нокаутирам някой от тях. Щях да пласирам удари в тялото, в главата, отново в тялото. Щях да нанасям удари от различни ъгли, за да накарам съперникът ми да се чувства неудобно. И ако пропуснете, щях да ви накарам да си платите“, каза Холифийлд.

„Ние обаче говорим за две различни епохи. Това е неговата ера. Този тип Олександър е най-добрият в своето време. Няма да покажа неуважение към някой, казвайки, „бих направил това или онова в битка срещу теб“, защото, нека да бъдем честни, това е нещо, което никога няма да се случи“, допълни легендата.