Начало Бокс Белю: Мускулите нямат значение

Белю: Мускулите нямат значение

Белю: Мускулите нямат значение
0

35-годишният боксьор от Ливърпул – Тони Белю (30-2-1), не смята да показва впечатляваща физика в предстоящия му мач с абсолютния шампион в полутежка категория – Олександър Усик (15-0-0).

Двамата ще премерят сили на 10 ноември в Манчестър, а залогът ще бъдат четирите титли на 31-годишният украинец в полутежката дивизия.

В момента Белю и Усик са в подготвителен лагер за двубоя, като е важно да се спомене, че последните две срещи на англичанина бяха в тежка категория и сега той ще трябва да свали приблизително 13 кг, за да успее да влезе в долната категория.

В последното си интервю, Белю сподели, че вече му остават около 3 кг, но това не го притеснява.

„Когато сваля тениската си на 9 ноември ще видите как изчезват 13 килограма. Слушайте, теглото няма значение, диетите също. Единственото важно тук са титлите в полутежката категория. Това е.

Не ми пука за килограмите, нито за това колко добър е той, още по-малко за нещата, които Усик плямпа.

Това са маловажни неща. Важно е само какво ще стане на 10 ноември. Дали ще се появя с мускули и плочки на корема и дали ще изглеждам прекрасно, на кого му пука…

За мен най-важното е как се прибира вкъщи с четирите пояса, това е.

Да, без съмнение това е най-тежкият ми опонент. Много хора се страхуват от него. Всеки бяга от мач с това чудовище и явно аз съм единствения ненормалник, който иска мач и не го е страх.

twitter.com

На 10 ноември всичко ще се изясни. Няма да шокирам света за първи или втори път, а за трети“, сподели Бомбардировача.