Начало ММА Последният самурай се завръща в UFC срещу китайски талант

Последният самурай се завръща в UFC срещу китайски талант

Последният самурай се завръща в UFC срещу китайски талант
0

Луис Смолка отново е подписал с UFC и ще се бие на галата Fight Night 141, която ще се проведе на 24-ти ноември в Пекин (Китай). Последният самурай ще има за съперник суперталанта на домакините – Сумудаерджи, в категория петел.

Роденият на Хаваите боец бе отстранен от популярната организация заради слаби резултати. Той не се предаде и постигна 3 впечатляващи победи на местно ниво през тази година. Те са привлекли вниманието на Дейна Уайт, който е дал втори шанс на Смолка.

Всичките 10 успеха на Сумудаерджи са след нокаут. В мачовете си в смесените бойни изкуства той има само 1 поражение, твърди порталът „mmajunkie“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.