Начало Бокс WBC отсвири Еди Хърн

WBC отсвири Еди Хърн

WBC отсвири Еди Хърн
0

Световният Боксов Съвет (WBC) и президентът му Маурисио Сюлейман за пореден път удължиха срока за договаряне между страните на Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри.

Първоначално Франк Уорън и Шели Финкел трябваше да са се разбрали до 4-ти февруари. В противен случай, на следващия ден трябваше да се проведе търг за спечелването на правата за организиране на дългоочаквания реванш.

Този срок обаче бе удължен с още една седмица до 12 февруари, защото двата лагера „са много близо до сделка“.

Такава обаче все още няма, въпреки че и Франк Уорън, и Шели Финкел на няколко пъти споделиха, че им остава много малко до слагането на подписите.

Самият шеф на WBC каза следното:

„През последните седмици държа директна връзка с двете страни и те ми дадоха недвусмислени знаци, че преговорите са към края си.

Всичко е почти готово. Продължавам да следя отблизо какво се случва и ако трябва ще се намеся, но през следващата седмица“.

Това забавяне автоматично попрчеи на Еди Хърн и на редица други световни промоутъри да участват в евентуален търг, който да им осигури правата върху срещата.

Англичанинът първоначално бе твърдо „ЗА“ да участва в наддаването, но в последните седмици той самият бе фокусиран върху подписването на сделката между Антъни Джошуа и Джарел Милър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.