Начало Бокс Кел Брук: Кан е измамник

Кел Брук: Кан е измамник

Кел Брук: Кан е измамник
0

В последните няколко дни напрежението по оста Кел Брук (37-2-0) и Амир Кан (33-4-0) става все по-голямо. Това се дължи на изказването на Амир Кан от началото на седмицата, че му е предложена сума от 5 милиона долара за мач с шампиона на WBO в полусредна категория – Терънс Кроуфърд.

Ако това се случи, то двубой между Брук и Кан може и никога да не се състои, въпреки че и двамата боксьори изявиха силно желание именно това да бъде следващата им среща.

Тази събота 32-годишният Брук излиза пред родна публика срещу австралиеца Майкъл Зерафа (25-2-0) и победа над Зерафа трябва да бетонира суперсблъсъкът на Англия между Брук и Кан.

„Амир Кан е измамник, Трябва да го наричат Амир „Измамника“. Това щеше да е последният му голям мач с „Matchroom Boxing“ и си мислех, че всичко е готово.

Той се здрависа с мен и ми каза в очите, че това ще е следващият ни двубой. Какво повече да направя, дори се съгласих да сляза в долната категория.

twiter.com

Опитвам се всячески да угодя на феновете, а той бяга от мача.

Искам елитните бойци. Още утре мога да вляза в полусредната категория, стига да има за какво“, заяви Брук, който при победа над Майкъл Зерафа на 8 декември ще се превърне в претендент номер едно за титлата на WBA в супер полусредна категория.