Начало Бокс Фрейзър Кларк и Фабио Уордли ще се бият на 31 март

Фрейзър Кларк и Фабио Уордли ще се бият на 31 март

Фрейзър Кларк и Фабио Уордли ще се бият на 31 март
0

Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Токио Фрейзър Кларк ще се бие срещу шампиона на Великобритания и Британската общност в тежка категория Фабио Уордли на 31 март в Лондон. 

„Като опитен олимпийски медалист, Фрейзър Кларк определено е най-тренираният боксьор, който съм имал в кариерата си, но има някои неща, на които не те учат в училище“, каза 29-годишният Уордли. „И имам достатъчно сила в моите удари, за да го сложа на пода на ринга, както всички други мои противници.“

Официалното обявяване на тази битка се състоя в събота по време на боксова вечер в Лондон с участието на Джошуа Буаци и Дан Азис. Миналата година Кларк можеше да се изправи срещу Уордли за британската титла, но се оттегли, преди да качи категорията си.

Най-накрая битката, която исках и която британската публика иска да види“, каза 32-годишният Кларк.  „Разговорите приключиха. Готов съм да нокаутирам Фабио Уордли и да върна титлите в Бъртън ъпон Трент [родния град на Кларк]. Имаше много разговори, но сега ще решим въпроса по мъжки”.