Начало Бокс Голямото бебе: Тайсън ми срита задника
0

Голямото бебе: Тайсън ми срита задника

Голямото бебе: Тайсън ми срита задника
0

Бившият претендент за световните титли на WBA, WBO, IBF и IBO Джарел Милър се изказа изключително ласкаво за носителя на пояса на WBC Тайсън Фюри. „Голямото бебе“, който на два пъти бе залавян с допинг и в момента е със спрени права до лятото на тази година, стана част от спаринг партньорите на „Краля на циганите“.

Американецът се присъедини към лагера на Тайсън, който се готви за защита на пояса срещу Дилиън Уайт. За последно Милър бе на ринга през ноември 2018-а, когато нокаутира Богдан Дину. Той ще опита да използва тренировките с Фюри, за да навлезе от своя страна в по-добра форма преди завръщането му на професионалната сцена.

Определено Тайсън ми срита задника на последната тренировка. Но според мен това е напълно нормално, защото от доста време не съм бил в играта. Но „Голямото бебе“ се завърна“, каза развълнуван Милър след спаринга им.

Американецът е амбициран все пак да проведе мечтания мач с Антъни Джошуа, който пропадна през 2019-а заради позитивната му проба за допинг. Неговият агент е на мнение, че той се нуждае от само един мач, преди отново да предизвика Ей Джей.

Снимка: БТА