Начало ММА Нгану: Мога да убия Фюри в клетката
0

Нгану: Мога да убия Фюри в клетката

Нгану: Мога да убия Фюри в клетката
0

Световният шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану е на мнение, че Тайсън Фюри не трябва да се захваща с ММА. Според „Хищника“, настоящият носител на пояса на WBC в професионалния бокс може да пострада сериозно и дори да бъде убит, ако се изправи срещу него в октагона.

Нгану се възстановява след операция на кръстни връзки на коляното. Той от няколко години планира да опита късмета си на боксовия ринг, като е убеден, че има шанс да победи „Краля на циганите“ на негова територия. Що се отнася обаче до техен сблъсък в клетката на UFC, то самочувствието на Франсис е още по-голямо.

Вижте, няма значение къде ще се бия с Тайсън, важното е да се срещнем, защото наистина държа да проведа такъв мач. Дали ще е на ринга, в октагона или в телефонна будка, е все тая за мен. Очевидно той няма да дойде на територията на ММА, защото мога да го убия в клетката“, констатира Нгану.

Той коментира и защо се вижда в ролята си на победител срещу Фюри. „Знам, че когато си в тежка категория, един удар може да промени всичко. Но в същото време не е никак лесно да пласираш този удар. Така че няма как Тайсън да направи това с мен, в моя свят. На ринга, вече е друга тема“, каза още шампионът на UFC.