Начало ММА Нгану: До втория рунд ще приключа с Ган
0

Нгану: До втория рунд ще приключа с Ган

Нгану: До втория рунд ще приключа с Ган
0

Световният шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану се закани да приключи битката със Сирил Ган най-късно до втория рунд. „Хищника“ ще се изправи срещу бившия си съотборник в гвоздея на галавечерта на 22 януари. Битката е очаквана с огромен интерес, предвид че французинът нахлу с гръм и трясък в октагона и е непобеден в 10 поредни мача.

Според Нгану обаче, това няма да има никакво значение. Нещо повече, той обяви и в кой рунд ще приключи с претендента.

Нокаутът обикновено не идва тогава, когато го търся, така че и в случая няма да подходя по този начин. Но честно казано не виждам причина да не приключа с Ган до края на втория рунд. Говорим за бой, това не ви е някакво карате. Всичко опира до това да го довърша, а аз ще го направя“, отсече Нгану.

Той взе отношение и по темата с изтичащия му договор. Двубоят с Ган е последен в настоящия му контракт, а „Хищника“ е категоричен, че няма да преподпише с UFC, ако не му вдигнат парите и не фигурира клауза, че може да участва в боксови срещи. Както е известно, Франсис е уверен, че може да победи Тайсън Фюри и да е шампион в два различни спорта!

Повече няма да се бия за трохи. Не искам да ми предлагат договор за 500-600 хиляди долара. Това е смешно. В контракта трябва да има две неща – по-добри финансови условия и разрешение да участвам в боксови мачове. Иначе няма да има договор“, отсече Нгану.