Начало ММА Фюри и Нгану изкушават със закани в Туитър
0

Фюри и Нгану изкушават със закани в Туитър

Фюри и Нгану изкушават със закани в Туитър
0

Световният шампион на WBC в тежка категория на професионалния бокс Тайсън Фюри е готов да се изправи срещу носителя на пояса на UFC Франсис Нгану. Звездният сблъсък е възможно да се организира през тази година и да се проведе по сходни правила, като тези, в които Кубрат Пулев се би с Франк Мир и му предстои двубой и с Жуниор дос Сантос.

В такава посока поне е разговорът, който „Циганския крал“ и „Хищника“ проведоха в социалната мрежа Туитър. Двамата си размениха реплики и се подготвят за сблъсък един срещу друг, като по всичко личи скоро трябва да се уточнят и условията, при които това ще се случи.

Всичко започна с въпроса на Фюри: „Кой иска да ме види как се бия с този звяр по боксови правила с ръкавици на UFC?“. Отговорът на Нгану не закъсня: „Какво ще кажеш за правила на ММА с боксови ръкавици? Мога да ти направя тази услуга“.

Изглежда обаче Тайсън не е съгласен на такава опция. „Искаш да дойдеш в моя свят, предизвикваше мен и Уайлдър на боксов двубой. Мога да ти гарантирам, че ще те нокаутирам и ще ти осигуря най-високия хонорар в кариерата! Помисли си“, написа британецът.

Отговорът на камерунеца пък е в посока осъществяване на битката. „След като си свърша работата на 22 януари (победи Сирил Ган), ще се бия с теб при каквито условия искаш. В ринг, октагон или телефонна будка“.