Начало ММА Нгану: UFC нагласиха срещата ми с Ган (ВИДЕО)
0

Нгану: UFC нагласиха срещата ми с Ган (ВИДЕО)

Нгану: UFC нагласиха срещата ми с Ган (ВИДЕО)
0

Световният шампион на UFC Франсис Нгану обвини организацията, че са нагласили уж случайната му среща със Сирил Ган. Двамата доскорошни съотборници и добри приятели ще се бият за титлата в началото на следващата година.

По време на UFC 268 те имаха инцидентна среща зад кулисите в Лас Вегас. Тогава „Хищника” подмина целия щаб на французина, като не размени нито дума с Ган и хората му. Претендентът остана озадачен от поведението на нигериеца, но той има своето обяснение за случилото се.

От UFC чакаха аз да мина покрай него. Видеото ясно го показва, защото камерата им бе включена и насочена към мен, точно когато подминавах през ъгъла. Дали е случайно? Те създадоха тази сценка, сякаш е някакъв филм. Очакваха да се сбием ли?”, коментира ситуацията Нгану.

Той дори разкри, че не е трябвало да минава покрай Ган, а да влезе в залата от друго място.Една жена ни водеше, когато нещо й казаха по радиото. Явно, че Сирил е на друг вход. И тя се спря, каза че трябва да минем по друг път. И ето, че техният щаб се оказа точно там, откъдето минаваме”, каза още шампионът.

Нгану ще брани пояса си на UFC 270 на 22 януари в Калифорния. Задачата му няма да е никак лесна, предвид че Ган прегази всичките си опоненти до момента в октагона и е непобеден в 10 двубоя.