Начало Бокс Кийт Търман обяви завръщането си

Кийт Търман обяви завръщането си

Кийт Търман обяви завръщането си
0

Бившият шампион в „полусредна“ категория в професионалния бокс Кийт Търман сподели, че е бил мотивиран от двубоя Терънс Крауфорд – Шон Портър да се върне към тренировките и да направи завръщане под светлините на прожекторите.

„Вече съм по-умен. Това е мояста страст, това е моята мечта. Правя го за семейството и за вас, феновете. За всички. Не ми трябва колан, не ми трябва да съм шампион. Знам, че отново ще бъда на върха„, споделя Търман във видео, което публикува малко след като Крауфорд спря Портър в десетия рунд.

Търман е категоричен, че е „най-тежкия двубой за всеки“ и ще накара хората да повярват, ако не му вярват.

33-годишният нокаутьор от Флорида за последно стъпи в ринга през 2019-а. Тогава той допусна единственото си поражение в 30 професионални двубоя. Американецът бе надигран от легендарния Мани Пакиао. Този период от две години на неактивност не е първи такъв за бивши шампион на Световната боксова асоциация (WBA). Между март, 2017-а, и януари, 2019-а, Търман също се отдава на почивка.

Сега той е мотивиран да се докаже срещу лидерите в дивизията – Терънс Крауфорд и Ерол Спенс.

„Завръщам се през 2022! Ще бъде обявено официално скоро, затова работя здраво. Готов съм за Спенс, готов съм за Крауфорд. Просто искам да се върна в ринга. Да се отърся малко от „ръждата“ и да ме видите отново в пълния ми блясък!“, добави боксьорът.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".