Начало ММА Нгану се обиди, правели му психоатаки
0

Нгану се обиди, правели му психоатаки

Нгану се обиди, правели му психоатаки
0

Световният шампион на UFC Франсис Нгану съзря психоатаки от лагера на доскорошния му приятел и съотборник Сирил Ган. Според него, твърденията на бившия му треньор Фернанд Лопес, че няма никакъв шанс да победи Тайсън Фюри в боксов двубой, целят единствено дестабилизирането му.

Хищника“ ще защитава световната си титла на 22 януари в очакван с огромен интерес сблъсък. Претендентът Ган е непобеден в октагона, а двамата деляха една зала, като бяха дълго време и спаринг партньори.

Сирил и в частност Фернанд Лопес се опитват да ме разсеят. Те знаят, че единственият начин, по който могат да го направят, е да опитат да влязат в главата ми и под кожата ми. За тях това наистина е огромно нещо. Не съм го очаквал, но и не съм изненадан“, заяви Нгану.

Той обаче е категоричен, че планът им няма да сработи. „Аз съм шампионът и всичко, което те правят, минава покрай мен. Фернанд твърди, че знае слабостите ми, но това е и основният му проблем. Той не ме познава изобщо. Дори когато бяхме заедно, мислеше само за себе си“, изригна още шампионът.

Колкото до битка с Фюри на боксовия ринг, Нгану заяви: „Двамата ще се срещнем през 2023-а. Сигурен съм в това. Ще бъде предизвикателство, но ще го замеря с такива бомби, че може и да се получи. Ще бъде нещо напълно различно, но не и невъзможно“.