Начало Бокс Канело избира между Бетербиев и Джо Смит
0

Канело избира между Бетербиев и Джо Смит

Канело избира между Бетербиев и Джо Смит
0

Голямата звезда на професионалния ринг и един от най-желаните съперници, заради парите, които може да донесе, Канело Алварес, ще избира между Джо Смит и Артур Бетербиев за следващ противник. Това обяви мениджърът Боб Аръм.

Според легендата, настоящият световен шампион WBA, WBC, IBF и WBO в супер средна категория ще се откаже от идеята да боксира с Илунга Макабу, който държи титлата на WBC в полутежка. Африканецът трябва да защитава пояса на 29 януари срещу Табисо Мъчуну.

Аръм потвърди идеята на Канело, след победата на Джо Смит-младши над Стив Джефрард. С успеха шампионът защити световната титла на WBO в лека тежка категория.

Канело изрази интерес към два мача, които може да проведе през пролетта. Единият е с Джо Смит, другият с Бетербиев. С удоволствие бихме организирали такова събитие през май. Той сам може да си избере, защото е в такава позиция. Който и да е съперникът, битката ще е страхотна“, анализира Аръм.

Бетербиев, подобно на Джо Смит-младши, също е световен шампион в лека тежка категория. Той държи поясите на WBC и IBF. За Канело няма да е проблем да премине в тази дивизия, предвид че доскоро се считаше за сигурно, че ще боксира в полутежка.