Начало Бокс Фюри и Кристиан Хамер с ефектна размяна на реплики
0

Фюри и Кристиан Хамер с ефектна размяна на реплики

Фюри и Кристиан Хамер с ефектна размяна на реплики
0

Хюи Фюри (25-3) и Кристиан Хамер (26-7) успяха да подгреят отлично феновете на бокса преди битката им в Нюкасъл. Двамата оглавяват галавечерта тази събота, на която Савана Маршал (10-0) ще опита да защити световната си титла на WBO в средна категория срещу Лолита Музея (16-0).

Фюри и Хамер си размениха остри реплики по време на пресконференцията преди сблъсъка им в тежка категория. Повод за напрежението между тях стана изказването на германеца, че не се притеснява от този мач, тъй като няма да се бие с Тайсън Фюри, а с братовчед му. Хамер вече има загуба от “Циганския крал”, датираща от 2015-а.

Той е от фамилия Фюри, но не е Тайсън. Това е просто едно младо момче. Ще опитам да го пречупя. Надявам се, че няма да бяга из ринга, защото съм тук, за да се бия. Искам битка, а не маратон”, отсече Хамер.

Това моментално “жегна” Хюи, който от няколко години опитва да излезе от сянката на световния шампион на WBC, но без успешен резултат. “Ще му напомня, че не е тук за мач с Дейвид Прайс. Аз съм биткаджия. Той е корав и издръжлив, точно такъв мач искам. Нокаутът в моя полза е напълно реален завършек”, отговори Фюри.

На фона на разгорещената обстановка бащата на Хюи – Питър заяви, че няма шанс неговият син да избяга от битка. „Никога не сме искали лесен съперник. Винаги търсим най-трудния път. Хюи вече е мъж, не е онова момче отпреди години, което на 22 се би за световната титла. Единственият начин той да се откаже от битка, е ако е легнал мъртъв на носилката“.