Начало Бокс Тайсън Фюри: Ако не беше жена ми, нямаше да съм жив

Тайсън Фюри: Ако не беше жена ми, нямаше да съм жив

Тайсън Фюри: Ако не беше жена ми, нямаше да съм жив
0

Тайсън Фюри е еднин от най-коментираните хора от полседната седмица, след като победи Дионтей Уайлдър в боксов мач, потвърждавайки статута си на крал в тежка категория.

Клишето, че зад всеки успял мъж стой жена е вярно и в този случай. Пътят на Фюри в бокса не е лесен, а както всеки един успял спортист, боксьорът е преминал и през много трудни моменти. Именно тогава до него е била съпругата му – Парис.

Тяхната история е специален сюжет. Срещат се на сватбата на общ приятел преди 15 години. Тя е била на 15, а бъдещата боксова звезда на 18.

,,Той беше първото ми гадже, защото не можех да се срещам с никого до 16г. Той е единственият мъж, когото някога съм имала. Тайсън тренираше през цялата седмица, а през уикенда се срещахме“, спомня си Парис.

Когато навършва 18 години, тя и великобританецът се женят и прекарват първата си нощ заедно. Преди това младите не са имали интимни отношения. Дори когато двойката се сгодява, Тайсън е спал в микробус в двора на родителите на Парис.

13 години по-късно двамата се радват на шест деца. Последното се роди през август 2021 година. Парис и Тайсън определят като най-труден период от брака си от 2015 до 2018 г. Въпреки, че Фюри стана световен шампион, той изпада в тежка депресия. Боксьорът се отказа от спорта, пристрастява се към наркотиците и качва много килограми.

,,Беше тежко депресиран и не виждаше смисъла на живота. Казах на Тайсън: „Имаш деца, за които да живееш. Имаш ни, трябва да живееш за нас. “ И той отговори: „Но аз просто не искам да живея“, споделя Парис.

Сега двойката живее в хармония, а Тайсън дори използва Парис за спаринг тренировки. Двамата не крият и амбициите си за още деца. До момента имат 6, но мечтаят за цял футболен отбор.