Начало Бокс Тайсън Фюри с радостна новина от болницата
0

Тайсън Фюри с радостна новина от болницата

Тайсън Фюри с радостна новина от болницата
0

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри (30-0-1) публикува няколко съобщения в социалните мрежи относно състоянието на неговата дъщеря Атина. Шестото дете на „Циганския крал“ се роди на 8 август, но се оказа, че е имало сериозни проблеми и животът му е бил застрашен.

Британецът няколко пъти призова феновете си да се молят за здравето на бебето. В последствие той разкри, че дъщеря му е била мъртва за 3 минути, но е животът й е бил спасен.

Днес Тайсън публикува видео, в което информира, че Атина вече е по-добре, като се очаква да бъде изписана в сряда. Тя бе поставена под наблюдение, а Фюри публикува и кадри как малката е върната обратно на майка й Парис. Той самият пък е успял да влезе при нея и дори да я нахрани.

Благодаря ти Господи и благодаря на всички доктори и сестри, които й помогнаха. Благодаря и на вас, че се молихте за нея. Атина трябва да бъде изписана в сряда“, информира Фюри.

Тайсън допълва, че след това ще се върне в тренировъчния лагер и започва подготовка за битката с Дионтей Уайлдър (42-1-1). Двамата трябва да се срещнат на 9 октомври за трети път, като това ще бъде и последният им общ мач.

Имам на разположение 7 седмици и половина. Това е напълно достатъчно време, за да се подготвя за мача с този бездомник. Ще ми стигнат за двубой с такъв некадърник като Дионтей“, заяви световният шампион на WBC.