Начало Бокс Лекари спасиха живота на дъщерята на Тайсън Фюри
0

Лекари спасиха живота на дъщерята на Тайсън Фюри

Лекари спасиха живота на дъщерята на Тайсън Фюри
0

Световният шампион по бокс Тайсън Фюри преживя истински кошмар. В неделя 33-годишният британец се похвали, че е станал баща за шести път. Роди се третата му дъщеря Атина.

Сега обаче бащата на боксьора – Джон, разкри, че новороденото момиче е било мъртво за три минути, но е било спасено като по чудо от навременната намеса на лекарите от болницата в Ливърпул. Малката Атина е била поставена на изкуствено дишане, но то вече е изключено и тя се справя сама.

Тайсън Фюри, който вчера навърши 33 години, сам призна за преживените кошмарни мигове със стори, публикувано в „Инстаграм“.

Благодаря на всички за проявената загриженост. Малката Атина е добре, в стабилно състояние и вече не е на изкуствено дишане. За момента все още е в интензивното отделение. Благодаря на всички лекари и медицински сестри. Бог да ви благослови“, написа Циганския крал.

Тайсън Фюри и съпругата му Парис имат три момчета и три момичета. Мъжките му наследници всички имат като първо име Принс. Другите му две дъщери носят имената Валенсия Амбър и Венесуела. Трябва да се отбележи, че това не е първият проблем с дете на боксьора. Неговата съпруга има два спонтанни аборта – през 2014 и 2018 г.

тагове: