Начало ММА Конър: Връщам се директно с мач за титлата!
0

Конър: Връщам се директно с мач за титлата!

Конър: Връщам се директно с мач за титлата!
0

Голямата звезда на UFC и бойните спортове изобщо – Конър Макгрегър изобщо не е загубил увереност в уменията си. Напротив! Ирландецът е категоричен, че не само ще се завърне в октагона на най-голямата организация в света, но ще го направи директно в мач за титлата в лека категория.

Според „Ноториъс“, възстановяването му върви по-добре от очакваното. Той счупи глезена на левия си крак в мача с Дъстин Порие през миналия месец. В резултат Конър се подложи на операция и първоначалните прогнози бяха за възстановяване поне 6 месеца и връщане в клетката след още три.

Сега Макгрегър информира феновете си, че това може да се случи и по-рано. При това в битка за пояса на UFC.

Хората, които не ме харесват, говорят само глупости в последно време. Господ да ги благослови. За тяхно съжаление, аз съм добре. Дори повече от добре. И съм готов да се върна по-скоро, отколкото са очаквали. Информирам ви, че когато кракът ми е напълно здрав, ще се бия директно за световната титла“, изригна Конър.

Той е категоричен, че мачът с Порие не е трябвало да бъде обявяван с победител, а да бъде спрян по медицински причини. „Дейна знае, че имах контузия преди срещата. Лекарите трябваше да обявят този мач без победител. Сега ще изчакам да видя кой ще е шампион в дивизията и ще се изправя срещу него“, заяви Макгрегър.