Начало Бокс Фюри: Отидох да поздравя Уайлдър за мача, той ме изгони с грубости

Фюри: Отидох да поздравя Уайлдър за мача, той ме изгони с грубости

Фюри: Отидох да поздравя Уайлдър за мача, той ме изгони с грубости
0

Тайсън Фюри беше във вихъра си след победата над Дионтей Уайлдър с нокаут в 11-ия рунд. Британецът сподели и нещо, което му е направило лошо впечатление.

Веднага след края се оказа лекарска помощ на американеца. Тайсън отишъл да го поздрави за легендарната битка, но Уайлдър го е изгонил и нагрубил.

„Доказах, че никога не бива да ме отписват. Не беше най-доброто ми представяне, но във важните моменти се събрах и свърших нужното“, сподели Фюри след победата.

„Аз съм най-великият в тежка категория в нашата ера. Без съмнение – номер едно. Ако си играеш с огъня достатъчно дълго, той ще те изгори.“

„Отидох при Уайлдър и му казах „браво“, а той ми отвърне, че не иска да показва никакво спортсменство и респект. Изненадах се много, той е идиот. Моля се за него. Благодарен съм, че излязохме от битката цели и ще се приберем при семействата си“, сподели още световният шампион.

„Беше супер мач, нямам извинения. Аз съм най-добрият, а той е втори в света. Оказа ми голяма съпротива за пояса и чека. Изправих се два пъти, за да спечеля. Това е една от най-великите ми победи, аз съм голямото куче в дивизията“, допълни Фюри.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.