Начало Бокс Фюри призна, че се е разлигавил в боя с Усик, защото му е било „прекалено лесно“

Фюри призна, че се е разлигавил в боя с Усик, защото му е било „прекалено лесно“

Фюри призна, че се е разлигавил в боя с Усик, защото му е било „прекалено лесно“
0

Тайсън Фюри (34:1:1) отново напомни за себе си, като повтори мантрата, че гледа на себе си, като на победител след битката с Олександър Усик (22:0), въпреки че официалното решение бе за победа на украинеца. Той обясни ситуацията в онази топла арабска нощ пред своето издание Furocity.

Мислех, че печеля. Усик знае, че не ме победи. Смятах, че му откачих главата от бой през повечето рундове. Разби ми носа в осмия рунд и му давам 10:8 за деветия, като добавям и десетия рунд. Но във всички останали не му дадох нито един рунд. Дори ми беше доста по-лесно, отколкото си мислех. Хората твърдят, че е труден за удряне, а аз го разбивах с четворни комбинации и му се смеех. Проблемът беше, че се забавлявах прекалено много. Беше ми твърде лесно. Все едно бях там с някой местен аматьор. Наслаждавах се прекалено много, занасях се с него и платих голяма цена в деветия рунд“, каза „Циганския крал“.

35-годишният британец все пак инкасира първата си кариерна загуба и така видяхме първия безспорен шампион в тежка категория от няколко десетилетия насам.