Начало Бокс Фюри призна: Веднъж Джошуа щеше да ме нокаутира
0

Фюри призна: Веднъж Джошуа щеше да ме нокаутира

Фюри призна: Веднъж Джошуа щеше да ме нокаутира
0

Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, които в момента притежават всички колани в тежка категория, са имали среща преди 10-ина години. И тогава Джошуа е бил много близо до това да нокаутира Циганския крал.

Случката се разиграва по време на спаринг. Джошуа е бил на 20 години и се готви за олимпиадата, а Тайсън на 22 и вече при професионалистите. Думите за случилото се идват от Фюри, а казаното се разпространява все по-усилено в социалните мрежи.

Тайсън Фюри: Джошуа напълни гащите по телевизията (ВИДЕО)

“Преди малко бях в клуба на Финчли и правих спаринг с шампиона на АВА Антъни Джошуа. Мислех, че ще го караме кротко, защото той е аматьор и вероятно ще се откаже да правим спаринг, ако му се нахвърля. Но той едва не ме нокаутира. Вкара ми комбинация и завърши с десен ъперкът право в брадата. Ако имах слаба брадичка като Дейвид Прайс, щях да съм в нокаут за месец напред.

Той е много, много добър и е много млад. Следето го, той е много перспективен боксьор. Аз се оценявам като един от най-добрите в тежка категория в света, а той ми нанесе сериозен побой за три рунда. Няма да го открека, помислих си: “Един аматьор ме убива”.

Забавих го с няколко добри удара в тялото. Но нека все пак не си правим заключения, защото спарингът не е като истинския бой“, казва тогава Фюри.