Начало Бокс Фюри се обърна към хората в депресия

Фюри се обърна към хората в депресия

Фюри се обърна към хората в депресия
0

Бившият световен шампион в тежка категория – Тайсън Фюри (27-0-1), посвети още една от победите си на хората, които страдат от депресия.

Британецът е ярък пример за човек, който успява да стъпи на краката си след тежък период.

„Краля на циганите“ изпадна в депресия и качи над 65 килограма. В момента се намира в отлична форма и съвсем скоро ще спори за поясите си, които оваканти, но не загуби преди 36 месеца.

Винаги усмихнат и забавен, Тайсън Фюри спечели окончателно в борбата със самия себе си. Ето какво заяви той, след като нокаутира Том Шварц:

„Бия се за хората, които страдат. Искам да изпратя съобщение на света, че винаги има светлина в тунела“, призна бившият №1.

„Завърнах се от едно много тъмно място. Щом аз мога да го направя и вие също сте способни!“, заяви веселякът.

Преди време всичко го считаха за свършен, но миналата година се завърна с гръм и трясък и едва не отне титлата на Дионтей Уайлдър. Фюри дори вече навлезе в още по-добра форма, а реваншът ще бъде в началото на 2020 година.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.