Начало Бокс Фюри старши: Залагам 100 бона на Тайсън (ВИДЕО)
0

Фюри старши: Залагам 100 бона на Тайсън (ВИДЕО)

Фюри старши: Залагам 100 бона на Тайсън (ВИДЕО)
0

Бащата на Тайсън Фюри – Джон е готов да се обзаложи на 100 000 паунда (118 388 евро, б. а.) с бившия шампион Дейвид Хей, че племеникът му ще спечели мача с Дионтей Уайлдър на 22 февруари.

Двамата влязоха в спор по телевизията, като Фюри старши не сдържа нервите си и се нахвърли с думи срещу опонента си който заяви, че „Бронзовия бомбардировач“ има добри шансове да защити титлата си на WBC.

 

„Съсипаха го и пак не беше достатъчно, защото подцениха огъня, който гори вътре в него. Може да му отрежат единия крак с ножовка, но той пак ще се бие. Стига да диша и да може да удря, Тайсън ще се изправи и ще се бие. Повярвайте ми, Дионтей Уайлдър, с тъничките си краченца, ще усети тежестта на Тайсън след шест или седем рунда. Готов съм да заложа пари, колкото кажете, че Тайсън ще направи това, което обещава. Може мачът да приключи рано, ще бъде нокаут в стила на Тайсън Фюри“, каза Джон.

Фюри старши се върна и към среща с Уайлдър преди първия им двубой, когато американецът се появи на кантара в Белфаст преди мача на сина му срещу Франческо Пианета.

„Срещал съм се отблизо с Уайлдър. Видях нещо в очите му, аз си знам какво, синът ми е прекалено добър за него във всяко едно направление. Беше в Ирландия, приближих се до него и си казах: „Ти няма как да биеш моето момче и с два чука в ръцете си“. Когато човек е под напрежение, когато му е трудно, той се пропуква по шевовете. А щом това стане, пукнатините ще се прострат от тук до Манчестър и обратно и всичко ще приключи“.

 

Дейвид Хей обаче продължи да настоява, че „Бронзовия бомбардировач“ няма да се пропука, на което Фюри старши предложи облог: „Искаш ли да се обзаложим? Давам 50 000 паунда. Давам 50 бона, 100 бона, аз съм човек на думата си“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.