Начало Бокс Фюри за Усик: Не се занимавам с глупави преговори, за целта плащам милиони долари (ВИДЕО)

Фюри за Усик: Не се занимавам с глупави преговори, за целта плащам милиони долари (ВИДЕО)

Фюри за Усик: Не се занимавам с глупави преговори, за целта плащам милиони долари (ВИДЕО)
0

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (33-0-1) обяви, че не участва в преговори за обединителна битка с носителя на поясите на WBA, IBF и WBO в тежка категория Олександър Усик (20-0).

Вече не участвам в бизнес въпроси, защото ме правят много стресиран и тревожен„, каза Фюри пред Fight Hub TV. „Затова предпочитам да не участвам в това. Един ден разбрах, че битките не могат да се организират веднага, както искам. Ако сумата ме устройва, тогава съм съгласен. Но тези момчета обичат да протакат нещата с месеци и дори години. Ето защо не участвам в тези глупости. Плащам милиони долари на моите адвокати и промоутъри. Нека го направят„, добави Фюри.

Обединителната битка между Усик и Фюри може да се проведе на 29 април. За последно Усик победи Антъни Джошуа (26-3) с разделно съдийско решение (116:112, 115:113, 113:115). Битката се проведе на 20 август 2022 г. в Джеда, Саудитска Арабия.

От своя страна Фюри победи Дерек Чисора (33-13) с технически нокаут в 10-ия рунд. Битката се проведе на 3 декември 2022 г. на стадион „Тотнъм Хотспър“ в Лондон.