Начало Бокс Гарсия и Дейвис се разбраха при Тайсън (ВИДЕО)
0

Гарсия и Дейвис се разбраха при Тайсън (ВИДЕО)

Гарсия и Дейвис се разбраха при Тайсън (ВИДЕО)
0

Новият шампион на WBC в лека категория Райън Гарсия успя да си уреди мач с носителя на пояса във версия WBA Джервонта Дейвис.

“Кинграй” спечели отличието само преди дни, след като на 2 януари нокаутира Люк Кемъл, а след това предизвика “Танка”. По време на участие в шоуто на легендата Майк Тайсън, Гарсия отново отправи заплахи към Дейвис, който побърза да се обади по телефона на “Железния Майк” и се включи в разговора чрез видео връзка. След размян на остри реплики, двамата боксьори се съгласиха да се изправят един срещу друг.

“Два рунда, миличък, два рунда. Ще те приспя за два рунда. Ще те боли. Обещавам, че няма да те боли. Ще ти трябва стълба, за да стигнеш до мен. Колко си висок? 160 см? Момче, няма да можеш да ме докоснеш! Никога не си се бил с човек, който е 61 кг. Различно е. Не ме интересува какво казваш, нямаш нищо! Прекалено си грозен, за да си шампион. Това го казва Мохамед Али. Момче, аз съм хубав! Не си виждал такъв като мен. Обещавам ти, ще паднеш!”, каза Гарсия и върна телефона на Тайсън.

След това “Танка” му припомни как Люк Кембъл го свали още във втория рунд на мача им преди дни, без изобщо да притежава тежък удар. Накрая, с мъдростта и опита на годините си, Тайсън попита двамата дали не могат да разрешат спора си на ринга.

“Следващият ти мач е с мен! Ще се бием!”, каза Дейвис, а Гарсия веднага откликна: “Той го каза! Светът знае, ще имаме мач! Вече няма връщане назад”.