Начало Бокс Григор Саруханян атакува титла в Германия

Григор Саруханян атакува титла в Германия

Григор Саруханян атакува титла в Германия
0

Набиращият впечатляваща победна серия Григор Саруханян ще участва на голяма галавечер в „Балхаус Форум“, Унтершлайсхайм, Германия.

Българинът с арменски корени ще се бие с Шефат Исуфи на 16 април в Мюнхен, научи Boec.BG.

Срещата ще е за интерконтиненталната титла на Световната боксова федерация (WBF) в лека тежка категория и затова двамата ще спорят в цели 12 рунда, ако не се стигне до нокаут или дисквалификация.

Исуфи се бие за Германия и е със статистика 33-4-2 при професионалистите.

Саруханян за последно участва на бойния турнир „Битки на духа“, организиран от Националния клуб на привържениците на Левски и с помощта на Българска федерация по Бокс.

В средата на март той се наложи над грузинеца Джорджи Канделаки в 6-рундова битка, със съдийско решение.

Основната цел на Григор Саруханян за тази година е да спечели националната титла в лека тежка категория срещу Спас Генов.

Следете сайта ни Boec.BG за още подробности около битката на Саруханян с Исуфи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.