Начало Бокс Еди Хърн: Работим за Усик – Джошуа през юни

Еди Хърн: Работим за Усик – Джошуа през юни

Еди Хърн: Работим за Усик – Джошуа през юни
0

Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, се изказа оптимистично за варианта да гледаме мач за световната титла през юни. Неговият клиент активира клаузата за реванш с Олександър Усик.

„Очаквам битката да се проведе през юни“, Хърн сподели пред „BBC 5“.

„Много сме щастливи, че този реванш ще се случи, сега работим по финализирането на датата. Говорим с Алекс Красюк и за локацията.“

„Надявам се следващата седмица вече да излезем с официална информация. Вече поне можем да се сме спокойни, че следващата битка е Усик – Ей Джей“, допълни Хърн.

Някои фенове разкритикуваха решението на Усик да напусне Украйна.

Световният шампион им отговори със съобщение:

„Реших да започна да се подготвям за реванша с Антъни Джошуа. По този начин ще помогна на страната си повече, отколкото да обикалям из киев с автоматично оръжие. Желая спокойствие и мир на хейтърите“.

Според Усик моралното вдигане на духа при евентуална победа над британеца ще зарадва цялата страна.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.