Начало Бокс Грък ще се бие с Филип Хъргович в събота

Грък ще се бие с Филип Хъргович в събота

Грък ще се бие с Филип Хъргович в събота
0

Късна смяна на противника за Филип Хъргович. Хърватинът ще се бие с Александре Картозия от Гърция.

Представителят на южната ни съседка е със статистика 8-1-1, но е на 646 място в световната ранглиста според реномираното издание BoxRec. Чест му прави, че има смелостта да излезе срещу един от топ талантите в тежка категория с 3 дни предизвестие.

Хъргович трябваше да се бие с Ондрей Пала.

Той се оттегли по неясни причини. Така Картозия има много кратък срок да лети за Дания, където ще се проведе галавечерта.

„Хората мислят, че трябва да се страхувам, защото беше добър при аматьорите и му викат „Животното“. Е, не се страхувам. Убеден съм, че ще ме подцени и тази събота ще пиша история“, коментира Александре Картозия.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.