Начало Бокс Истински хаос беляза Джейкъбс – Сезар Чавес-младши (ВИДЕО)

Истински хаос беляза Джейкъбс – Сезар Чавес-младши (ВИДЕО)

Истински хаос беляза Джейкъбс – Сезар Чавес-младши (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион в средна категория – Даниел Джейкъбс (36-3), се завърна на пътя на победите, побеждавайки друг бивш номер едно – Хулио Сезар Чавес-младши (51-4-1).

Двубоят обаче няма да се помни с добро от феновете в залата и тези, които са наблюдавали мача.

Срещата, която се проведе в Аризона, САЩ, завърши с победа за 32-годишния Джейкъбс след като неговия опонент се отказа преди началото на 6-ия рунд.

Пред погледа на легендарния си баща, Хулио Сезар-младши не пожела да продължи срещата, като камерите на ринга ясно уловиха момента, в който той сподели на хората от отбора си, че ръката му е счупена.

Реферът на срещата чу това и моментално прекрати двубоя, а мексиканецът не изглеждаше никак разстроен от случващото се.

Феновете, които бяха в арената моментално започнаха да мятат каквото им падне по ринга и по Чавес-младши, който бе ескортиран до съблекалните.

Ден преди двубоят, синът на голямата легенда Хулио Сезар Чавес не успя да влезе в супер-средна категория и бе глобен с милион долара.

Самият двубой бе доста интересен за 5-те рунда, в които продължи. И двамата боксьори не се свеняха да влизат ан размени, като по-габаритният Чавес се стараеше да пуска по-често дясната си ръка.

На няколко пъти Джейкъбс получи добри попадения, но с течение на времето той започна да търси тялото на мексиканеца и да пласира по-чистите удари.

Въпреки всичко, победата бе от изключително значение за Джейкъбс, който направи своя дебют в супер средната дивизия. „Човека чудо“ не се беше бил от месец май, когато Саул Алварес го победи по точки и му взе световната титла.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.