Начало Бокс Глобиха Чавес-младши с милион за издънката на кантара

Глобиха Чавес-младши с милион за издънката на кантара

Глобиха Чавес-младши с милион за издънката на кантара
0

Хулио Сезар Чавес-младши ще трябва да плати 1 милион щатски долара, защото не успя да влезе в супер средна категория. Синът на легендарния световен шампион ще се бие утре сутрин (българско време) с Даниел Джейкъбс. Един от най-чаканите мачове за годината.

Чавес ще получи 3 милиона за срещата, но реално след издънката остават 2.

Той ще се бие едва за втори път след загубата от Саул Алварес-Канело (6 май 2017 година). „Синът на легендата“, както е по-известен, преживя много тежко поражението.

Именно Канело пък е последният човек, който премели сили с Джейкъбс на ринга. Рижият мексиканец отне титлата му в средна категория и „Златното момче“ се премести в супер средна.

Затова Джейкъбс не изпита никакви затруднения да влезе в нормата за мача. Всичко вече е готово и двамата бивши световни шампиони ще покажат кой е по-силният.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.