Начало Бокс Еди Хърн се присмя на Боб Аръм

Еди Хърн се присмя на Боб Аръм

Еди Хърн се присмя на Боб Аръм
0

Еди Хърн се подигра с ниските продажби на билети за битката Терънс Крауфорд – Егидиюс Кавалиаускас. Организираната от Боб Аръм галавечер на 14 декември беше посетена от едва 4 хиляди души.

Хърн наскоро беше обвинен, че не продава достатъчно в САЩ, а за бойното шоу на Даниел Джейкъбс и Хулио Сезар Чавес-младши импресариото се хвали с изкупени 10 хиляди билета.

„Боб каза миналата седмица, че не продаваме в Америка, но вижте го него“, започна Еди Хърн. „Крауфорд е брилянтен боксьор, а само 4 хиляди зрители му се насладиха на живо в „Медисън Скуеър Гардън“. А ние постоянно подобряваме гледанията си.“

twitter.com

„Нашата битка всички очакваха да е шега, а подобрява двойно техните цифри. Просто не разчитат правилно зрителския интерес и аудиторията. Аръм знае повече за бокса – отколкото аз някога ще знам. Но в нашия бизнес трябва да си гъвкав. Истаната е, че младата аудитория изобщо не му обръща внимание“, призна Хърн.

Джейкъбс и Чавес-младши излизат на ринга утре сутрин (българско време) в мач, който обещава да бъде много зрелищен.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.